Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA EURO

Igor Bišćan komentirao Biuka pa najavio: U Danskoj nas čeka paklen posao

Zagreb: Igor Bišćan održao je konferenciju za medije
Zeljko Hladika/PIXSELL
23.09.2022.
u 21:18

- U Danskoj će utakmica vjerojatno biti slična ovoj – bit će to paklen posao i čeka nas iznimno težak uzvrat.

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan prokomentirao je pobjedu nad Danskom (2:1) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na Euro.

- Jako zahtjevna utakmica protiv kvalitetnog protivnika, bili smo prisiljeni biti u gustome bloku. No utakmica se otvorila u smjeru koji smo samo mogli poželjeti. U svakom slučaju, neugodni su, kvalitetni, ne dopuštaju ti da dišeš, mi u šesnaestercu ponekad nismo bili dovoljno rezolutni da bolje reagiramo - rekao je Igor Bišćan, prenosi Sportklub.

- Danci su tvrdi, skoro kao Belgija, sad su prvi put primili dva gola i čeka nas težak uzvrat u Vejleu. Ali dečki su od prvog dana pokazali dovoljnu razinu karaktera i mentaliteta, a to će sigurno pokazati i tamo. Mi smo sami sebi zakomplicirali život, ali dečki – osim onog prvog poluvremena s Finskom – su bili sjajni, ne može im se ništa zamjeriti. Mi smo u stanju otići u Dansku i izboriti Euro.

Bišćan se osvrnuo i na Hajdukovu nadu Stipu Biuka koji je u igru ušao u 68. minuti.

- Htio sam ga imati u igri, međutim Šego je stvarno bio izvrstan na toj poziciji i odradio je lavovski dio posla. Biuk je svoju priliku također stvarno iskoristio jako dobro i bitno je da imamo takvu mogućnost izmjena. Dobro ćemo sve ovo izanalizirati, u Danskoj će utakmica vjerojatno biti slična ovoj – bit će to paklen posao i čeka nas iznimno težak uzvrat. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije