Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresi u Maksimiru

Idila je kratko trajala: Čačić potjerao Leku i Pokrivača!

Ante Čačić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
29.08.2012.
u 20:46

Zanimljivo, Leko je odlaskom Badelja trebao postati novi kapetan, a sada je upitno hoće li to doista biti tako

Idila u Maksimiru nakon pobjede nad Mariborom i ulaska u Ligu prvaka nije dugo trajala. Na prvom treningu nakon mariborske bajke, trener Dinama Ante Čačić potjerao je Nikolu Pokrivača i Jerka Leku. Uspjeli smo doznati da je spomenuti dvojac bio nezadovoljan svojim statusom, a trener Dinama ne želi nezadovoljnike u momčadi. Isto tako, Čačić je Pokrivaču i Leki zamjerio manjak angažmana i loš pristup treninzima i utakmicama. Zbog toga im je rekao da na njih više ne računa!

- Melankolični su i nisu dovoljno "gladni uspjeha"! A takve igrače ne trebam u svlačionici, takvi kakvi su sad nisu mi potrebni – pojasnio je trener, koji je tu odluku priopćio izopćenom dvojcu uoči večernjeg treninga.

Je li Čačić imao povod za taj rez, jesu li Leko i Pokrivač disciplinski zgriješili?

- Ne, disciplinskog povoda nije bilo. Ali, već danima ne vidim u njihovim očima želju, ne vidim zadovoljstvo. Plasman u Ligu prvaka za mene nije kraj priče, ne želim da Dinamo bude "kanta za napucavanje". Čeka nas još teži rad, pa stoga želim u momčadi imati zadovoljne i sretne igrače, koji će radom na treninzima graditi svoj status u svlačionici i momčadi, a ne medijskim izjavama ili "pogurancima" menadžera – rekao je Čačić.

Zanimljivo, Leko je odlaskom Badelja trebao postati novi kapetan, a sada je upitno hoće li to doista biti tako. S druge strane, ovo je već drugi incident Nikole Pokrivača u kratkom razdoblju. Nedavno je u ranim jutarnjim satim, mimo kluba, viđen u izlasku na otoku Krku, a zbog nedolična ponašanja klub ga je kaznio s 20 tisuća eura.

Komentara 37

BU
bubi400
20:52 29.08.2012.

Pokrivača pod hitno potjerati u varaždin a Leku disciplinirati i u igri i ostavit u klubu Leko nije problematičan ovo mu je prvi grijeh u Dinamu i nije neki velik prekršaj napravio ...

CR
Cromaniac
21:16 29.08.2012.

Što se tiče Leke, dosta me je iznenadio svojom igrom, koja je prepuna oštrih, riskantnih i vrlo često nepotrebnih startova, koje si on kao tako iskusan igrač ne bi smio dopustiti.

CR
Cromaniac
20:54 29.08.2012.

Kada je ždrijeb skupina Lige prvaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije