Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAJIĆ NAJAVIO:

'Idemo po porekret, napravit ćemo sve što možemo za titulu'

Druga utakmica za prvaka Hrvatske u vaterpolu, Mladost - Jug
Luka Stanzl/PIXSELL
18.05.2021.
u 15:45

“Pokušat ćemo preokrenuti seriju i napraviti sve što je u našoj moći. Moramo biti čvrsti, agresivni i borbeni. Mora nas krasiti zajedništvo, ali ne na papiru već izvedbom u vodi", izjavio je Zoran Bajić

Trener vaterpolista zagrebačke Mladosti Zoran Bajić istaknuo je u utorak da će napraviti sve što je u njihovoj moći da preokrenu finalnu seriju prvenstva Hrvatske.

“Pokušat ćemo preokrenuti seriju i napraviti sve što je u našoj moći. Moramo biti čvrsti, agresivni i borbeni. Mora nas krasiti zajedništvo, ali ne na papiru već izvedbom u vodi", izjavio je Zoran Bajić. 

 Vaterpolisti Mladosti u utorak putuju u Dubrovnik gdje ih u srijedu (17.55 sati) čeka težak zadatak, treća utakmica s Jugom AO u finalnoj seriji prvenstva Hrvatske. Dubrovčani su slavili u prve dvije utakmice te im je potrebna još jedna pobjeda za novi, 17. naslova prvaka Hrvatske. "Žapci" znaju da na bazenu Gruž moraju igrati na pobjedu kako bi borbu za titulu učinili neizvjesnom.

 "Drugu utakmicu nismo bili ni toliko loši do drugog poluvremena. Nismo primili gol iz igre s igračem manje, što je pozitivna stvar. Cilj Juga bit će sigurno da svedu utakmicu na mali broj golova. Odlučivat će detalji. Čak nas prisiljavaju da imamo kvalitetnu izvedbu s igračem više. Sve ćemo napraviti da to bude kvalitetnije i da ih vratimo s neizvjesnošću na četvrtu utakmicu u Zagrebu", izjavio je trener Mladosti.

 Eventualna četvrta utakmica bila bi na rasporedu 22. svibnja, a moguća peta 26. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije