Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJENOS PROTIV SLOVAČKE

Idemo po Euro! Evo gdje i kada možete gledati ključnu utakmicu Hrvatske

Vatreni
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
16.11.2019.
u 06:58

Početak utakmice je u 20:45 sati, a za sve one koji neće biti na Rujevici spremna je, osim utakmice, i uvodna emisija uoči susreta. Nju možete pogledati od 20:15 sati

Vatreni će danas odigrati ključnu utakmicu ovih kvalifikacija na Rujevici protiv Slovačke. U slučaju boda ili pobjede izabranici Zlatka Dalića sigurno će na Europsko prvenstvo iduće godine, a sam plasman Savezu bi osigurao skoro 10 milijuna eura.

Kao i naredne tri godine, prava prijenosa na utakmice hrvatske reprezentacije ima Nova TV

Početak utakmice je u 20:45 sati, a za sve one koji neće biti na Rujevici spremna je, osim utakmice, i uvodna emisija uoči susreta. Nju možete pogledati od 20:15 sati

Dodajmo kako Hrvatska tri dana kasnije igra i prijateljsku utakmicu u Puli s Gruzijom. Taj susret bit će prilika za Zlatka Dalića kako bi isprobao neke nove kombinacije u reprezentaciji. Prijenos te utakmice gledajte na kanalu Doma TV od 18 sati.

>>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao uoči Slovačke

Komentara 8

ZO
zoranos
09:39 16.11.2019.

HRT ima veću gledanost i samim time može skuplje prodati reklame. HRT ima i veći dio od onih 80kn TV pretplate (mislim da im ide 50 ili 60kn) i oni na HRT-u izgube prava najgledanijeg sporta u Hrvatskoj i to na 4 godine od manje TV koje se mora financirati privatnim novcima?!?!?!? Zar bi NOVA kupila prava a da ne može vratiti te novce natrag???? Jel netko tamo na HRT-u dobio otkaz za to?

KA
kajinx
12:46 16.11.2019.

"Hrvatska" RT! To je namjerno, zašto bi dozvolili da se narod veseli pobjedama virtuoza sa loptom!

DE
deps
07:51 16.11.2019.

Hvala Novoj TV, jer bi to trebala HRT iz pretplate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije