Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Zlatko Dalić: Idealan je trenutak 
da odem

20.07.2018.
u 00:04

Život me naučio da je najljepše otići kad si na vrhuncu, kad si najbolji, kao što je napravio Zidane. Ima stvari koje me još ‘kopkaju’

Iako tajming nije idealan, jer slavlja po Hrvatskoj još traju, razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem neizbježno počinje pitanjem: jeste li zakazali igračima okupljanje uoči sljedeće utakmice, s Portugalom?

– Ne zakazujem ja okupljanja, to je zadaća Saveza. Nisam ni razmišljao o utakmici s Portugalom – uzvraća Dalić okolnim putem, ali odmah potom širom otvara dušu.

– Sada je idealan trenutak da odem! Odluku sam donio još poslije Amerike, sa svojom obitelji, i ta odluka je u meni. Ali, dolaskom u Zagreb, kada sam vidio onaj doček, tu svoju odluku moram preispitati. Zbog tih običnih ljudi, koji su mi najvažniji, zbog tih emocija... Pitam se: imam li ja sada pravo te ljude iznevjeriti?

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Projekt Slavonija, Baranja i Srijem donosi 6,8 milijardi kuna EU novca

- Zastupnici Živog zida i Mosta i dalje su najaktivniji u Saboru

- U 30 godina nikada manje nezaposlenih, manjka 16.000 radnika

- 150 milijardi dolara ima najbogatiji čovjek na svijetu

Ključne riječi

Komentara 61

BI
billynik
21:50 19.07.2018.

Ovo novinarsko smeće ne prestaje podmetati klipove.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:38 19.07.2018.

Zlatko, volio bih da ostaneš, ali ako odlučiš otići bit će mi žao, ali zamjeriti sigurno ne.

AL
Albatros
21:58 19.07.2018.

Gospodinu Zlatku Dalicu naklon do poda .Hns treneru Daliću podebljat ugovor na 1000000€ ako je moguće .Napravit projekt hns 2018-2028 nedirat covjeka 10 godina i ovaj uspjeh bit če samo samo jedan u nizu.(slicno ucinili Njemci) al ovaj covjek ima srce vatreno tvrdoglavost Bosanca a rad Njemca.pametnom dosta. IZNAD SVIH HRVATSKA hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije