Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI ARGENTINAC

Icardi ostaje u PSG-u za 60 milijuna eura

Mauro Icardi
Foto: Instagram/Mauro Icardi
1/2
28.05.2020.
u 11:46

Icardi je odigrao 31 utakmicu za PSG postigavši 20 golova. Prije dolaska u Pariz, šest godina je bio Interov član, a jednu sezonu je igrao i za Sampdoriju

Argentinski napadač Mauro Icardi (27) po svemu sudeći ostaje u Parizu nakon što su čelnici PSG-a i Intera dogovorili sve detalje odštete.

Prema pisanju francuskih i talijanskih medija, Icardi će ostati na Parku prinčeva za 60 milijuna eura odštete.

Icardi je ove sezone bio na posudbi za 13 milijuna eura, a francuski je klub imao mogućnost otkupiti njegov ugovor za 70 milijuna eura. Međutim, epidemija koronavirusa je srušila njegovu cijenu i nagađa se kako su se klubovi dogovorili za 10 milijuna manji iznos.

Argentinac bi navodno trebao zarađivati 200.000 eura u iduće četiri sezone.

Icardi je odigrao 31 utakmicu za PSG postigavši 20 golova. Prije dolaska u Pariz, šest godina je bio Interov član, a jednu sezonu je igrao i za Sampdoriju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije