Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadmoćni Parižani

Ibrahimovićeva dva pogotka za slavlje PSG-a nad Saint-Etienneom

Zlatan Ibrahimović
Reuters/Pixsell
31.01.2016.
u 23:22

Šveđanin je prvi zabio u 61. minuti na asistenciju Auriera, a drugi u sudačkoj nadoknadi nakon dodavanja Di Marije.

U derbiju 23. kola francuskog nogometnog prvenstva Paris SG je kao gost svladao Saint-Etienne sa 2:0 i tako povećao svoju prednost na vrhu ljestvice na čak 24 boda.

PSG-u je pobjedu s dva gola donio Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je prvi zabio u 61. minuti na asistenciju Auriera, a drugi u sudačkoj nadoknadi nakon dodavanja Di Marije.

Statistiku pogledajte na portalu Goal.com.

U preostale dvije utakmice nedjeljnog programa Bordeaux je uz dva gola Diabatea te po jedan Rolana i Tourea s 4:0 pobijedio Rennes.

Uspješan domaćin bio je i Caen koji je s 2:0 pobijedio Nice. Rodelin u 12. i Delort u 41. minuti osigurali su tri boda Caenu.

>>Real se raspucao pod Zidaneom: Espanyol ispratio sa šest pogodaka

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije