Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SLAŽE SE

Ibrahimović žestoko oprao Cristiana Ronalda: To je sra***!

Ibrahimović Ronaldo
Foto: UESyndication/PIXSELL
14.01.2019.
u 22:56

- Ronaldo govori o novim izazovima, ali kakav je izazov otići u klub koji svake godine osvaja Serie A? Zašto nije otišao u klub iz druge lige i uveo ih u prvu?

Cristiano Ronaldo nedavno je poručio da je potpisao za Juventus jer je želio novi izazov i Lionelu Messiju poručio da bi i on trebao promijeniti klub kako bi dobio novi motiv. 

Na izjave Portugalca reagirao je Zlatan Ibrahimović koji nije imao baš lijepe riječi za Ronalda.

- To je sra***, prelazak u Juventus nije nikakav izazov - rekao je Ibrahimović pa objasnio:

- Ronaldo govori o novim izazovima, ali kakav je izazov otići u klub koji svake godine osvaja Serie A? Zašto nije otišao u klub iz druge lige i uveo ih u prvu? To bi bio izazov.

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Komentara 6

PA
pajokola1
08:22 15.01.2019.

Ibro je samo djelomično u pravu, jer možda je Ronaldo kad je pričao o novim izazovima mislio na to da Juve dovede na vrh lige prvaka i svijeta ,,,,Ronaldo je čovjek koji razmišlja samo o vrhu vrhova , nije mu cilj biti sa nekim drugoligašem prvi u toj ligi ,to nije njegov nivo, i nemojmo se lagati, Ronaldo je otišao u Juve samo zbog novaca i u sredinu za koju je smatrao da će njemu koristiti više nego on njoj , nema tu nikakve sentimentalnosti???

BA
Barisic
23:32 14.01.2019.

A zasto faca ibra nije ostao u juventusu kada su ih izbacili iz serie a?? Prvi je bio koji je zbriso iz juventusa... Seljacina teska

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:11 14.01.2019.

bosanski nosonja o izazovima?!hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije