Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni 'rat'

Ibrahimović vrhunski odgovorio Cantoni, izjava brzo obišla svijet!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Instagram
1/6
18.07.2016.
u 13:19

"Samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš eventualno biti princ ako želiš. I broj sedam je tvoj ako ga želiš, to ti je moj dar. Kralj je otišao, živio princ", poručio mu je Cantona.

Zlatan Ibrahimović i u Engleskoj nastavlja s onim što je godinama radio po drugim zemljama – zabavlja medije i dolazi u središte pozornosti! Švedski nogometaš nedavno je stigao u Manchester United, a odmah je dobio poruku dobrodošlice od klupske legende Erica Cantone. Kako je Ibro svugdje gdje je igrao bio glavni, kao što je Cantona bio u Unitedu, po dolasku u Englesku dobio je poruku da i ne pomišlja na to da će postati kralj.

"Samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš eventualno biti princ ako želiš. I broj sedam je tvoj ako ga želiš, to ti je moj dar. Kralj je otišao, živio princ", poručio mu je Cantona.

Nije dugo trebalo čekati odgovor Zlatana Ibrahimovića, za kojeg svi znaju da nema dlake na jeziku. Odgovorio mu je putem švedskih medija, a izjava se brzo proširila svijetom.

– Divim se Cantoni. Čuo sam što je rekao, došlo je to do mene. Moram mu reći da se slažem jer neću biti kralj Manchestera... Ja ću biti Bog Manchestera – odgovorio je Ibrahimović.

>>Ja sam kralj Manchestera! Ti možeš biti samo princ

Komentara 20

Avatar George Bailey
George Bailey
13:45 18.07.2016.

Moj tata je jači od tvog.

GD
Gospon Drug
14:16 18.07.2016.

Ibraka dabra jezičina dugačka

Avatar blackula9
blackula9
06:29 19.07.2016.

''ha,ha,ha''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije