Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA DO TRI BODA

Ibrahimović srušio čvrstu Mallorcu

Zlatan Ibrahimović
AFP
27.03.2010.
u 22:28

Pogotkom Zlatana Ibrahimovića iz 63. minute nogometaši Barcelone došli su do važna tri boda na gostovanju kod jednog od najsigurnijih domaćina Primere. Mallorca je u 14. domaćoj utakmici tek drugi puta ostala bez bodova.

Nogometaši Josepa Guardiole imaju se pravo radovati pobjedi ostvarenoj u 29. kolu, no valja naglasiti da je ona, unatoč supremaciji Barcelone, ostvarena tek minimalnom 1:0 pobjedom i to nakon što se prvobitni plan odmaranja Lionela Messija pokazao promašenim. Argentinac je u igru ušao u 51. minuti umjesto ozlijeđenog Andresa Inieste, Xavi je zamijenio Yayu Tourea i tek je time odškrinut put do pobjede.

Uvodno je poluvrijeme prošlo bez pogodaka, a Guardiolina momčad nikako se nije mogla zadovoljiti "samo" bodom na stadionu na kojem je Mallorca (do ovog susreta) ostvarila 12 pobjeda i poraz od Seville. Gol odluke švedski je reprezentativac postigao iz blizine nakon što je udarac iz kuta izveo Xavi, a lopta došla do Ibrahimovića koji je tako došao do 15. pogotka u Primeri.

Po jedan je pogodak upisao u sve tri posljednje utakmice.

Ovom je pobjedom Barcelona ponovno prebacila lopticu pritiska na leđa Realovih nogometaša kojima predstoji pobijediti Atletico u nedjelju na Santiago Bernabeuu kako bi se vratili na vrh ljestvice.

Primera, 29. kolo:

Mallorca - Barcelona 0:1 (Ibrahimović 62)

Malaga - Tenerife 1:1 (Apono 66 / Alfaro 86 - 11m)

Kasnije:

Zaragoza - Valencia

Redoslijed: 1. Barcelona 74, 2. Real Madrid 71 (-1), 3. Valencia 53 (-1), 4. Mallorca 47, 5. Sevilla 45 (-1)...

Ibrahimović srušio čvrstu Mallorcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije