Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francusko prvenstvo

Ibrahimović spasio PSG od poraza protiv Lorienta u prvom kolu

ibrahimović (1)
AFP, Reuters/Pixsell
11.08.2012.
u 23:10

Lyon je bez Dejana Lovrena u momčadi pobijedio Rennes u gostima 1:0

PSG stvara megamomčad, nitko im ne može parirati - ovakva razmišljanja često su se čula ovoga ljeta prije početka sezone. Međutim, već u prvom kolu Lorient je pokazao da ih se može ugroziti i to na njihovu terenu. Gosti su sve do 65. minute vodili 2:0  protiv pariške momčadi, a tada je na scenu stupio Zlatan Ibrahimović i dvama pogocima (drugi u 90. minuti) spasio svoju momčad od poraza.

Lyon je bez Dejana Lovrena u momčadi pobijedio Rennes u gostima 1:0. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Gourcuf.

Komentara 2

JO
jolly
10:21 12.08.2012.

I Modriću bi bilo bolje da je tu. Uz Ibru bi se još više proslavio. Ovako i dalje traje sapunica. A i ako pređe u Real, hoće li igrati koliko bi igrao u PSGu.

NI
Nini istrijan
06:11 13.08.2012.

Potpuno se slazem da bi Modric uz Pastora bio ubitacan vezni red i steta je da ga nisu uzeli ali su polozili nadu u najveci talijanski talenat Veratti(zvan u Italiji novi Pirlo) pa cemo vidjeti sto ce biti od toga. Inace PSG je bio jako los u odbrani i vidi se da im je nedostajao Thiago Motta i Thigao Silva a i Pastore je bio kaznjen i nije igrao. Medjutim unatoc tome imao je PSG barem 5 cistih sansi od kojih su 3 morali biti golovi(Lavezzi,Menez i Ibra u stativu). Ipak kao obicno u kaznenom prostoru je Ibra nezaustavljiv i spasio je PSGF.U anketi France Futbala medju klubovima Francuske Ibra je vec unaprijed proglasen najboljim strijelcem sezone od 69% igraca i trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije