Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAZIO U FINALU

Ibrahimović se vratio i u 94. minuti donio bod Unitedu

United - Everton
Foto: Reuters
1/6
04.04.2017.
u 22:58

Leicester City stigao je do pete uzastopne pobjede, ovog puta s 2:0 bili su bolji od Sunderlanda golovima Slimanija u 69. i Vardyja u 78. minuti.

Zlatan Ibrahimović se vratio i onda golom u 94. minuti donio bod Manchester Unitedu u remiju 1:1 protiv Evertona u 31. kolu Premier lige, piše Goal.

Everton je poveo u 22. minuti kada je spretno reagirao Phil Jagielka nakon udarca iz kuta i kroz noge De Gee poslao loptu u mrežu.

Tražili su vragovi izjednačenje, dvaput pogađali okvir gola (Herrera i Pogba), a u 71. i mrežu gostiju, nakon udarca Zlatana Ibrahimovića, no rezultat se nije mijenjao sve do 94. minute.

Tada je Ashley Williams rukom zaustavio pokušaj Shawa, te dobio crveni karton, a United priliku s bijele točke. Siguran realizator bio je Ibrahimović.

Leicester City stigao je do pete uzastopne pobjede, ovog puta s 2:0 bili su bolji od Sunderlanda golovima Slimanija u 69. i Vardyja u 78. minuti. Istim rezultatom Watford je dobio WBA, dok je Burnley s minimalnih 1:0 dobio Stoke.

Lazio u finalu

Nogometaši Lazija prvi su finalisti Talijanskog kupa nakon što su u uzvratnoj utakmici izgubili 3:2 od Rome, no dalje su prošli zbog 2:0 iz prve utakmice.

Lazio je do gola koji je dodatno otežao Romi ionako težak posao zabio u 37. minuti, a strijelac je bio Milinković-Savić koji nije imao težak zadatak pogoditi iz blizine. Samo šest minuta kasnije Roma je izjednačila golom El Shaarawyja.

Gosti su do novog vodstva stigli u 56. minuti kada je Immobile izašao sam na Alissona i rutirano pogodio za 2:1.

Roma je preko Salaha izjednačila u 66. minuti, a isti je igrač zabio i 90. minuti za pirovu pobjedu 3:2.

Lazio će u finalu igrati protiv pobjednika dvoboja iz Napulja gdje će Napoli loviti 3:1 protiv Juventusa.

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije