Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavljen prvi razgovor

Ibrahimović se vraća u reprezentaciju?

Zlatan Ibrahimović
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
27.11.2020.
u 12:52

brahimović je 2016. godine prestao igrati za švedsku reprezentaciju, čiji je najbolji strijelac svih vremena sa 62 gola u 116 utakmica

Izbornik švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson (58) razgovarao je sa Zlatanom Ibrahimovićem o mogućem povratku u nacionalnu momčad, objavili su u petak talijanski mediji.

- Nakon što je Ibrahimović najavio mogućnost da bi želio ponovno igrati za reprezentaciju odlučio sam da se prvom prilikom sastanem s njime i razgovaramo o tome. U četvrtak sam bio u Milanu i mogu reći da je sastanak protekao u pozitivnom ozračju i dogovorili smo se da ćemo nastaviti dijalog u sljedećim mjesecima - izjavio je Andersson za švedski internetski portal Svenskfotboll.

Ibrahimović je 2016. godine prestao igrati za švedsku reprezentaciju, čiji je najbolji strijelac svih vremena sa 62 gola u 116 utakmica.

Iako ima 39 godina Ibrahimović odlično igra u dresu Milana, koji nakon osam kola drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu, a švedski golgeter je najbolji strijelac lige sa deset pogodaka.

Švedsku sljedeće godine čekaju kvalifikacije za SP 2022., te u lipnju nastup na Euru, gdje se nalaze u skupini sa Poljskom, Slovačkom i Španjolskom. Povratak Ibrahimovića bio bi veliko pojačanje za švedsku reprezentaciju.

Ključne riječi

Komentara 2

PU
Puky2
13:26 27.11.2020.

Definitivno naj bolji igrac svih vremena

JO
Joesel
13:51 27.11.2020.

Čudno kako on igra za Švedsku, a Rakitić za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije