Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO PREDALEKO

Ibrahimović se usporedio s Isusom, vjernici ga brutalno izvrijeđali

Zlatan Ibrahimović
Foto: Facebook
1/7
24.08.2017.
u 17:04

Kršćanima među obožavateljima, to nije sjelo najbolje.

Zlatan Ibrahimović ne komunicira s medijima, ali zato koristi društvene mreže kako bi se obratio vjernim obožavateljima. Posebno se to odnosi na navijače Manchester Uniteda, koje je oduševio potvrdom potpisa novog ugovora s klubom. A sve je "ukrasio" fotografijom svojstvenom samo njemu.

- Ja sam ga ujedinio (eng., I United It) - napisao je Ibrahimović na svom Facebook profilu i postavio fotografiju sebe kao Isusa Krista kako "igra na ruku" protiv Sotone.

Aluzija je na nadimak Manchester Uniteda, koji glasi Crveni vragovi, a Zlatan je u toj priči njegov spasitelj. Naravno, kršćanima među obožavateljima, to nije sjelo najbolje.

- Vjerujem u Isusa Krista i moram reći da je ovo stvarno jadno. Ne mogu dati podršku ovoj objavi, bez obzira što sam veliki navijač Manchester Uniteda i ljubitelj tebe kao nogometaša. S ovim sve završava, biram Isusa Krista ispred tebe i kluba koji ovo podržava. Molit ću za tebe Zlatane - glasi jedan od komentara.

No, bilo je i onih koji su se nasmijali jer ipak namjera nije bila vrijeđati već ispasti duhovit...

Komentara 24

DU
Deleted user
18:04 24.08.2017.

pitam se sta bi bilo da se tako nasalio sa Muhamedom.Muslimani bi vec bili na ulicama.Ovako vrijedja kršćane pa to nije bitno

JU
juma
18:34 24.08.2017.

jadnicak

DH
dalibor.hren
19:14 24.08.2017.

Koji je na slici Ibrahimović??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije