Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan upisan u povijest

Ibrahimović rekorder, postao je prvi u povijesti koji je ovo napravio

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.11.2017.
u 09:17

Nakon pet odigranih susreta crveni vragovi vode s 12 bodova, Basel i CSKA imaju po devet, a Benfica je bez boda.

Pogotkom Langa u 90. minuti utakmice Basel je šokirao Manchester United i došao do važne pobjede u Ligi prvaka. Tako nakon pet odigranih susreta crveni vragovi vode s 12 bodova, Basel i CSKA imaju po devet, a Benfica je bez boda.

Posljednjih 15 minuta jučer je odigrao i Zlatan Ibrahimović koji je u igru ušao umjesto Martiala. Ibra se tek oporavio od ozljede pa dobiva manju minutažu, a sinoćnja mu je bila dovoljna da ostvari novi rekord.

Zlatan Ibrahimović
1/5

Naime, ovo mu je prvi nastup za Manchester United u Ligi prvaka pa je tako sinoć postao jedini igrač u povijesti koji je u ovom najelitnijem nogometnom natjecanju zaigrao s čak sedam različitih klubova.

Bez obzira na to što Zlatan ima 36 godina, ne bi nas začudilo da jednog dana i s osmim klubom zaigra u Ligi prvaka jer zasad ne pokazuje znakove da se sprema u mirovinu...

Komentara 2

Avatar southman
southman
10:59 23.11.2017.

I samoproglašeni " Bog nogometa " niti jednog od tih sedam nije doveo na tron Lige prvaka !

MA
Maxi73
12:50 23.11.2017.

Nikakav bog nogometa on nije. Samo ga napuhivaju. Mislim da mu je osmin a finala u Lp. najveći domet. I sa Šveđanima ništa nije postigao. U francuskoj ligi je carovao nad onim amaterima. Koliko vrijedi francuska liga, prije nekoliko dana je rekao Erik Cantona. To je dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije