Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ SAD-a

Iznenađujući transfer Ibrahimovića, želi ga superbogataš!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
06.09.2018.
u 13:13

Njihov vlasnik je bogati Saudijac Turki al-Sheikh koji je spreman Ibrahimoviću platiti koliko god želi, samo da potpiše za njegov klub.

Zlatan Ibrahimović u SAD je stigao u ožujku ove godine kada je potpisao dvogodišnji ugovor s Los Angeles Galaxyjem.

U 21 nastupu za Galaxy Ibrahimović je zabio 16 golova, no čini se da bi na kraju sezone mogao napustiti američku momčad.

Interes za njega pokazala je superbogata egipatska momčad Pyramids FC.

Njihov vlasnik bogati je Saudijac Turki al-Sheikh koji je spreman Ibrahimoviću platiti koliko god želi, samo da potpiše za njegov klub.

Bio bi to svakako iznenađujući transfer 36-godišnjeg Šveđanina, a realizirao bi se na kraju godine kada završi sezona u MLS-u.

Zlatan Ibrahimović
1/6

Komentara 6

KO
kordunmoj75
14:59 06.09.2018.

Zaista je malo nogometasa na ovom svjetu,koji zele tog najveceg nogometasa na svjetu,i nema cjenu koju nece platiti za njega,a on gazi u 36 godinu ziovota,i za njim je veca potraznja,nego za bilio kjim 25-30 godisnjakom,strasan je nogometas ovaj Bosanac.

MA
Marsijanac
16:15 06.09.2018.

Kad se sjetim da ga je HNS otpisao kao ne-perspektivnog dodje mi mucno.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:42 06.09.2018.

MA proslo mu je !!! Igrac ok Covjek smece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije