Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MOTIVA

Ibrahimović: Privremeno napuštam reprezentaciju

Zlatan Ibrahimović
Reuters
07.12.2009.
u 15:57

Zlatan Ibrahimović, centarfor Barcelone i švedske nogometne reprezentacije, do daljnjega zamrzava reprezentativnu karijeru, otkrio je 28-godišnji napadač za Marcu.

Kaže da je novom izborniku Eriku Hamrenu objavio da ne želi igrati prijateljske utakmice za Švedsku u nastupajućem razdoblju.

- Igrati za reprezentaciju Švedske oduvijek je bila čast, no u dolazećem razdoblju neću dolaziti. Nisam motiviran, ne idemo na Svjetsko prvenstvo i doista mi se teško motivirati samo za revijalne dvoboje – rekao je Ibrahimović nastavivši:

- Uvijek sam davao sve nastupajući za Švedsku, no u ovom mi je trenutku Barcelona važnija. Igrati sada za Švedsku bilo bi trošenje energije nizašto, žrtvovanje uzalud. Pred Barcelonom je toliko utakmica o kojima moram misliti da jedva da bih našao vremena posvećivati se paralelno bilo čemu drugome.

- Ipak, to ne znači da zauvijek zatvaram vrata. Vidjet ćemo što budućnost donosi, razmislit ću o svemu opet sljedeće jeseni.

Komentara 1

MI
mikistjep
18:20 07.12.2009.

Ni Šveđani vise nisu sto su bili, covjek zaboravi domovinu dok si reko izbjeglica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije