Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoložen

Ibrahimović pozvao McGregora i Mayweathera u ring

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.06.2017.
u 15:51

Zlatan je ovaj put bocnuo borilačke zvijezde McGregora i Mayweathera koji svakodnevnim prepirkama najavljuju svoj međusobni okršaj

Zlatan Ibrahimović (35) oporavlja se od operacije koljena. Nešto više od mjesec dana prošlo je od operacije ligamente, a švedski nogometaš sve intenzivnije trenira.

Njegov opravak sjajno napreduje, pa ima mnogo razloga za dobro raspoloženje. Zlatan je ovaj put bocnuo borilačke zvijezde McGregora i Mayweathera koji svakodnevnim prepirkama najavljuju svoj međusobni okršaj.

- Conoru McGregoru i Floydu Mayweatheru bi bilo bolje odustanu od borbe i uđu u ring sa mnom. Pa da vidimo kako bi to izgledalo. Iako, ja to znam već sada - obojica bi završila u bolnici!

Komentara 4

MA
mario80
00:18 23.06.2017.

On nije normalan... njega bi trebalo dobro izlemat da dode sebi

MO
matK.O.
16:36 22.06.2017.

laprdaš li ga Zlatane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije