Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS JE ZVIJEZDA

Ibrahimović otkrio detalje iz teškog djetinjstva i kako je krao bicikle

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.06.2018.
u 08:45

- Otac nije imao novca da kupi bicikl i onda sam izlazio na ulicu i vrebao prvu priliku da ukradem neki.

Napadač LA Galaxyja Zlatan Ibrahimović u razgovoru za ESPN prisjetio se svojeg djetinjstva u Švedskoj koje nije bilo nimalo lagano.

- Moja majka je bila čistačica, otac je radio na održavanju zgrada. Nisu bili stalno uz mene jer su morali raditi i voditi računa o novcu. Živio sam kod oca i trčao kod majke jesti i onda se ona žalila da jedem za četvoricu pa me izbacila! I nije mi bilo dopušteno da jedem sve i svašta - rekao je Zlatan i dodao:

- Kod oca je u hladnjaku uvijek bilo piva, mlijeka, kruha i maslaca. To bi bio i doručak, ručak i večera. Ipak, davao je sve od sebe da imam dobro djetinjstvo i zato sam mu zahvalan. Nismo imali više od toga.

Ibrahimović je ojačao na ulici.

- Došao sam iz kraja koji nije bio bogat, ljudi to zovu švedski geto, ja zovem raj jer se osjećam kao kod kuće. Čak i sada mogu biti tamo. Ne tražite poštovanje, borite se za njega. Morate se boriti za sebe i da budete dominantni. Nogomet je bio samo stvar koju sam volio raditi.

Amerikancima je ispričao jednu anegdotu iz djetinjstva.

- Otac nije imao novca da kupi bicikl i onda sam izlazio na ulicu i vrebao prvu priliku da ukradem neki. Kad bih ukrao, otišao sam na trening i vratio se. Kad su me uhvatili rekao sam: 'Posudio sam bicikl, nisam ga ukrao, evo uzmite ga'. Besplatno iznajmljivanje.

Danas je slavni nogometaš s debelim bankovnim računom.

- Možete izvaditi nekoga iz geta, ali geto iz njega nikad. U Los Angelesu do sada nisam imao nikakvih problema, ali ako me recimo ne puste u neki restoran, kupit ću ga i pretvoriti u parking.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
18:06 06.06.2018.

Je li kojeg drpio na parkiralištu u Samoboru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije