Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI OKRŠAJ

Ibrahimović o Guardioli: On je trener za male stvari

Zlatan Ibrahimović
AFP
02.09.2010.
u 14:41

Zlatan Ibrahimović svoj novi nogometni dom našao je u talijanskom Milanu, a za sve je probleme u bivšem klubu okrivio trenera.

Barcelonu je napustio nakon samo jedne sezone zbog loše komunikacije s katalonskim strategom. Nedavno je izjavio kako je s Guardiolom razgovarao samo dva puta u šest mjeseci, a sada nastavlja s verbalnom paljbom.

- Veliki trener mora znati rješenje svojih problem dok trener za male stvari bježi od njih. Postojao je samo jedan čovjek u Barceloni koji me se htio riješiti - kazao je Ibrahimović.

Tvrdi kako se sa svim dosadašnjim trenerima dobro slagao.

- Odjednom sam s ''filozofom'' imao tisuću problema među kojima je bio najbitniji onaj komunikacijski. Nisam to mogao izdržati i morao sam naći novi klub. Sretan sam što sam u Milanu jer si ne mogu priuštiti još jednu godinu sjedenja na klupi - rekao je 28-godišnji napadač.

Komentara 14

HO
hotfishlake
15:09 02.09.2010.

balkanac: strasan igrac ali bez mozga, vec vidjeno na ovim prostorima tako cesto, guardiola je trener za male stvari? da, za osvojit ligu prvaka i primeru itd. u svojoj prvoj sezoni!

Avatar Castro
Castro
15:19 02.09.2010.

Daj mi onu ekipu i Messija u onoj formi, ja cu isto s njima sve osvojiti. I cemu to \"balkanac\", zar je to bitno. Ako nije , cemu spominjes. Ibra je nezgodan tip, ostar na jeziku i pomalo grub ( kao i Rooney koji slucajno nije balkanac ) ali neupitno svjetska klasa. Bas me zanima kako ce proci u Milanu.

RI
Riznica
22:33 02.09.2010.

02.09.2010. u 21:15h Gustavo je napisao/la: Neće se ovaj magarac ni u Milanu naigrati. ------------------------------------------------ Ibrahimovic je igracina koji zasluzuje boljeg trenera od Guardiole, koji zna samo grickati nokte na klupi i da ocekuje da mu Mesi rijesi utakmicu... Bravoavo Ibra !!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije