Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATEGNUTI ODNOSI

Ibrahimović: Nokautirat ću Guardiolu kad ga vidim

\'AC Milan\'s Sweden forward Zlatan Ibrahimovic looks the ball during the Italian serie A football match against AS Roma at the San Siro stadium in Milan on December 18, 2010. AS Roma won 1-0. AFP PHO
AFP
26.12.2010.
u 15:15

Zlatan Ibrahimović, švedski napadač, tim se riječima oprostio od uprave Barcelone.

Komentara 4

MO
morales
15:51 26.12.2010.

Odličan članak. Ne znam je li mi bolja prva ili druga rečenica. Treća bi vjerojatno bila najbolja od svih, ali nema je. Kao ni u pola članaka u sportskoj rubrici. Mogli ste barem dodati nešto kao \"Poznato je da suu Ibrahimović i Guardiola u lošim odnosima, a to se iznova pokazalo...\"

Avatar billybull
billybull
17:00 26.12.2010.

radi se o \"slovencu\", i zato na kraju imena treba biti \"tvrdo c\"...kaj bi nam eu janez (osoba slicnog prezimena, iz ljubljanskog pasaluka) sad napisao na ovakvu gresku?:)

MG
mgodek2
18:43 26.12.2010.

Svaka čast, Ibrahimoviću! Odmah se vidi da vučeš porijeklo iz ovih krajeva. Balkan u nama se neda skriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije