Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedska legenda

Ibrahimović će potpisati za klub kojeg vodi negov prijatelj Mihajlović?

03.11.2019.
u 08:07

Bologna mu nudi ugovor na godinu i pol vrijedan deset milijuna eura s bonusima, a kao glavni adut navodi se Siniša Mihajlović, koji je veliki Ibrahimovićev prijatelj

Prema pisanju talijanskih medija, Bologna će uskoro ponuditi Zlatanu Ibrahimoviću golem ugovor kako bi ga nagovorila da se vrati u Italiju.

Šveđaninu u prosincu istječe ugovor s Los Angeles Galaxyjem, a u medijima se već spominje da bi karijeru mogao nastaviti u Napoliju.

>> Zlatan Ibrahimović dobio statuu u rodnom gradu

1/9

No Bologna ima velike ambicije do kraja prvenstva pa je predsjednik Joey Saputo dao zeleno svjetlo upravi da pokuša dovesti Ibrahimovića.

Bologna mu nudi ugovor na godinu i pol vrijedan deset milijuna eura s bonusima, a kao glavni adut navodi se Siniša Mihajlović, koji je veliki Ibrahimovićev prijatelj.

Ibrahimović je u Serie A za Juventus, Inter i Milan odigrao sedam sezona i u 222 utakmice zabio 122 gola.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivanbalic
05:38 04.11.2019.

Ibrahimovic je i u kasnim sportskim godinma,najtrazenija roba na svjetu,to je dokaz,da je najboli nogometas na planeti,jednostavno Kralj,nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije