Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide li na Mundijal?

Ibrahimović blizu odluke: Evo što je odgovorio na pitanje ide li na SP u Rusiji!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.04.2018.
u 10:04

Proteklog vikenda LA Galaxy pobijedio je Chicago Fire 1:0, a upravo švedski majstor bio je čovjek odluke.

Zlatan Ibrahimović nedavno je napustio Manchester United i otišao u LA Galaxy, u kojem se dobro snašao. Pokazao je da i u 37. godini može igrati na vrhunskoj razini pa je u tri nastupa postigao tri gola. 

Proteklog vikenda LA Galaxy pobijedio je Chicago Fire 1:0, a upravo švedski majstor bio je čovjek odluke. A ono što mnoge zanima jest hoće li on zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U reprezentaciji ga nema već dvije godine, a postoji mogućnost da mu Fifa zabrani nastup zbog vlasničkog udjela u jednoj kladionici.

– Fifa me ne može zaustaviti. Ako budem želio biti tamo, bit ću tamo. Isto je tako i s reprezentacijom. Ako budem htio igrati, zaigrat ću. To nije stvar Fife, to je stvar mene i onoga što ja želim, rekao je nedavno Ibrahimović, a jučer je dodao:

– Šanse da zaigram u Rusiji velike su! Švedska me treba i ne treba, ovisi što žele napraviti na SP-u, poručio je veliki Ibra.

Komentara 1

FR
franjo
20:16 16.04.2018.

Zlatan Ibrahimović Šveđanin . Ajde ne serite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije