Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI GA

Ibrahimović biranim riječima Amerikancima pričao o vatrenima

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.08.2018.
u 16:22

U Los Angelesu namjerava pratiti košarkaše Lakersa, a komentirao i gdje bi stavio u nogometnu momčadu novu zvijezdu LeBrona Jamesa.

Zlatan Ibrahimović dao je telefonski intervju za The Dan Patrick Show u kojem se između ostalog dotaknuo nastupa Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Moja majka je Hrvatica, otac mi je Bosanac, a ja sam Šveđanin. Vidite kakav je to miks. Bilo bi lijepo da je Hrvatska osvojila Svjetsko prvenstvo, zemlja sa četiri ili pet milijuna stanovnika. Imaju fantastičnu momčad i odlično su odigrali na SP-u - poručio je Ibra.

Osvrnuo se Šveđanin i na okladu s Davidom Beckhamom.

- Kladili smo se da ću, ako Švedska pobijedi, moći kupiti u IKEA-i što želim, ali ako izgubim, morat ću otići na Wembley, gledati utakmicu u dresu Engleske te jesti pomfrit i ribu. To mu dugujem. Trebao bih poslati cijelu švedsku momčad u engleskim dresovima da gledaju utakmicu.

U Los Angelesu namjerava pratiti košarkaše Lakersa, a komentirao i gdje bi stavio u nogometnu momčadu novu zvijezdu LeBrona Jamesa.

- Ići ću na utakmice, LeBrona nisam upoznao. Stavio bih ga na poziciju napadača, a sebe odmah iza njega. Asistirao bih mu, a on bi završavao posao. Njegov dolazak u Lakerse je najveća sportska priča godine, ali dolazak je jedno, a pobjeđivanje drugo. Bilo bi to lijepo vidjeti.

>> Pogledajte i urnebesnu potragu Lovrena za Vrsaljkom

Komentara 1

ST
stormrider
10:38 10.08.2018.

Koje znamenite rijeci! To vam je kao kad konj pobjedi u utrci i poslije ga svi hvale, te su oni znali da je on jedan od najboljih i uvjek vjerovali u njega. Kad to nije tako, onda konj ode u klaonicu! Konj je momentalno Njemačka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije