Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOUVJEREN

Ibrahimović: Ako budem želio, to ću i napraviti, Fifa me ne može zaustaviti

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
08.04.2018.
u 14:50

- Fifa me ne može zaustaviti. Ako budem želio tamo, bit ću. Isto je tako i s reprezentacijom. Ako budem htio nastupiti, to ću i napraviti. To nije stvar Fife, nego mene i onoga što želim - rekao je Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović se nakon EP-a u Francuskoj prije dvije godine oprostio od švedske reprezentacije. Kada je u dodatnim kvalifikacijama Švedska izbacila Italiju i izborila nastup na SP-u u Rusiji krenula je priča o njegovom povratku. No, onda se pojavila priča da bi Fifa mogla stopirati Ibrahimovićev nastup.

Međunarodni nogometni savez ima pravilo po kojem je zabranjeno osobama povezanim s kladioničarskim tvrtkama sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Prošlog tjedna Zlatan je postao ambasador jedne kladionice. 

- Fifa me ne može zaustaviti. Ako budem želio tamo, bit ću. Isto je tako i s reprezentacijom. Ako budem htio nastupiti, to ću i napraviti. To nije stvar Fife, nego mene i onoga što želim - rekao je Ibrahimović i dodao:

- Vrata reprezentacije su mi otvorena. Ako sve bude kako treba, možemo razgovarati. Sada želim samo igrati nogomet. Vidjet ćemo mogu li igrati na Svjetskom prvenstvu.

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:19 09.04.2018.

tako je Ibra!!! Hajde dođi!!! I protiv Švaba pokaži što znaš!!!

Avatar strazar
strazar
17:29 09.04.2018.

stvarno? a kako ces to da uradis? uletjeces kalasnjkovim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije