Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOFFENHEIM Najbolji bundesligaški strijelac razočaran porazom u derbiju

Ibišević: Bayern nije zaslužio pobjedu

06.12.2008.
u 09:33

Da je netko uoči sezone rekao da će se ulaznice za utakmicu Bayerna i Hoffenheima u Allianz Areni prodavati i na crnom tržištu, rekli bi mu da je poludio. A upravo se to dogodilo uoči derbija prvog dijela sezone koji je bavarski klub dobio 2:1. Mali Hoffenheim bio je korak do velikog iznenađenja, no Talijan Luka Toni u drugoj minuti sudačke nadoknade donio je Bayernu tri boda.

Klinsmannov niz
Koliko je pobjeda značila bavarskom divu, potvrđuje oduševljenost i osmijeh od uha do uha njihova trenera Jürgena Klinsmann na kraju utakmice.

– Ova pobjeda je fantastična! Hoffenheim je igrao jako dobro i pokazao da zaslužuje sam vrh Bundeslige. Namučili su nas do krajnjih granica, ali smogli smo snage i pobijedili – rekao je Jürgen Klinsmann, koji je produžio svoj niz nepobjedivosti na 14 utakmica u svim natjecanjima. Klinsmann kojeg su mnogi otpisali nakon što je u prvih sedam kola imao tek dvije pobjede, sada zajedno s Hoffenheimom drži vrh Bundeslige. Makar mu mnogi kritičari i dalje prigovaraju da su Bayernove utakmice negledljive. Posebno tužan nakon poraza bio je strijelac jedinog pogotka za Hoffenheim Vedad Ibišević.

– Bayern nije zaslužio pobjedu, ali sami smo krivi za poraz. Moramo učiti na pogreškama i ne gubiti ovako – rekao je vodeći strijelac Bundeslige s 18 pogodaka.

Petrić i Olić
Ivica Olić i Mladen Petrić sa svojim HSV-om u nedjelju gostuju kod Kölna. Obojica hrvatskih reprezentativaca trebali bi započeti od prve minute. Za vodećim dvojcem zaostaju sedam bodova, pa im u obzir dolazi samo pobjeda. Köln je domaćin, a ove sezone kod kuće je izgubio tek od Bayerna i Dortmunda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije