Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NAKON UTAKMICE

Ibañeza i Pokrivača huligani napali na semaforu, Luča čak i udarili!

Ibanez Pokrivač
Marko Jurinec/PIXSELL
05.04.2012.
u 21:05

Ibañez od udarca nije teže ozlijeđen, no ostao je potpuno šokiran nakon neugodnog incidenta

Dinamovci Luis Ibañez i Nikola Pokrivač imali su ''bliski'' susret s navijačima nakon Kup utakmice sa Zagrebom u srijedu (1:1). Dok su u Lučovom automobilu odlazili s Maksimira, na Sveticama su ih fizički napali nepoznati počinitelji!

– Na semaforu je bilo crveno i Ibañez je stao, dok je na obližnjoj tramvajskoj stanici bila grupa od 50-ak ljudi. Nešto su nam počeli dovikivati, a Lučo je spustio prozor jer ih nismo razumjeli. Na to nam je prišao jedan od njih i nakon kraćeg razgovora nas brutalno počeo vrijeđati – rekao je Pokrivač, a prenose službene stranice kluba.

Nije stalo samo na riječima...

– Tada je jedan od njih izletio iz gomile ravno prema nama i udario Luča kroz otvoreni prozor te mu nogom lupio po autu i oštetio retrovizor. Iza toga su se još dvojica zaletjela prema nama i počela lupati po autu, ali tada se, srećom, upalilo zeleno svjetlo pa smo otišli dalje. U svakom slučaju, zaista nije bilo ugodno – kazao je Pokrivač.

Ovo je samo još jedan u nizu teških navijačkih incidenata u vrlo kratkom vremenu. Nakon što je u noćnom klubu Sokol napadnut Zoran Mamić, slijedilo je nikad ružnije vrijeđanje s tribine na što se cijela uprava kluba dignula na noge ne bi li uvrede prestale. No, postignut je samo kontraefekt pa je kraj stadiona osvanuo prijeteći grafit djelatnici kluba Sandi Mamić...

Sada su napadnuti i igrači, ''najsvetije'' što Dinamo ima, no nije prvi put. Prije nekoliko godina napadnut je na istom mjestu i Igor Bišćan koji se, nakon što mu je huligan razbio retrovizor, obranio i nokautirao ga. Fizički je svojedobno napadnut i Dario Zahora.

Komentara 61

JO
jožek2
21:23 05.04.2012.

U proljetnom djelu nogometnog prvenstva sve se okrenulo protiv Luča Ibaneza po mnogima najboljrg i najsrčanijeg igrača Dinama. Najprije ga onaj čudak od trenera čačić izbacio bez ikakvog razloga iz momčadi , sad ga i huligani napali, ja mu savjetujemm da mu je najbolje da ode , jer igrač kakav je on u puno boljem klubu od dinama u Eu će imati mjesta i svi će ga znati cjeniti jer sa svojom igrom brzo će osvojit gledatelje gdje god igrao!

OB
-obrisani-
21:35 05.04.2012.

Ovo je vec prevrsilo svaku mjeru. Vrijeme je za drasticne poteze, za velike novcane i zatvorske kazne

AS
assssssstttii
21:21 05.04.2012.

Trebal je izvadit vuvuzelu i odtrubit huliganu jednu tak da se ogluši sve do Slovenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije