Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i peras odlazi?

Iako je pred krahom, Holding daje novac da spasi Cibonu

Velimir Perasović
Marko Prpić
28.10.2009.
u 21:41

Košarkaški klub Cibona prima novčanu “infuziju” od još jednog davljenika.

Premda je i sam pred financijskim krahom, Zagrebački holding pomaže našem jedinom euroligašu kojemu je zaprijetio raspad momčadi. Naime, zbog višemjesečnih dugovanja neki bi igrači mogli otići, a to bi za klub koji ima vrlo slab proizvodni pogon bilo kobno.

Igrači i dalje strpljivi

Zagrebački holding prije desetak dana obvezao se da će Cibonu, čiji je predsjednik Bandićev čovjek Jelušić, sponzorski potpomagati, baš kao i Dinamo. U utorak je uplatio prvi dio onoga na što se obvezao, a idućih dana (ili tjedana) očekuje se još jedna uplata s računa zagrebačkog komunalnog diva. A to bi dodatno smirilo igrače koji su dosad odlično podnosili prazna obećanja. U takvom ugođaju najteže je raditi treneru Velimiru Perasoviću.

I Peras bi mogao otići

Od Perasa se traži da momčad nezadovoljnika vodi u nove pobjede. On kaže:

– Usredotočen sam na svoj posao. Kada osjetim da je situacija tako loša da se više ne može normalno raditi, otići ću. Kazao sam igračima da mogu otići ako nisu plaćeni, no dok su ovdje moraju raditi maksimalno.

Vukovi večeras (20.45) u Barceloni gostuju kod prvog favorita Eurolige.

– Naš je imperativ jedino igrati što bolje – kaže Perasović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije