Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV DEBI
Povratak na članak

I zbog Kalinića mu 'srušeni snovi' o Rusiji, a sad zabio fantastičan gol

I odmah u prvoj prijateljskoj utakmici protiv Ajaxa oduševio s dva gola u pobjedi 3:1.

Komentari 14

DU
Deleted user
10:38 14.07.2018.

Opet ponavljam, da je Kalinic trebao biti sretan da je uopce bio pozvan. Dalic je bio vise nego korektan prema njemu, te zbog toga ne mogu uopce razumjeti takvo Nikolino ponasanje. Inace je uvjek bio korektan. Nesto mi tu "smrdi". Mozda saznamo istinu vec sljedeci tjedan. ZIVILA VJECNO HRVATSKA!

VL
BE
berija
10:46 14.07.2018.

Sve što vrijedi, trebat će reprezentaciji... I Kalinić, i Čop, i Halilović, i Santini... Ove jeseni igramo dvije utakmice sa Španjolcima i dvije s Englezima. Hoće li reprezentativci s ovog turnira uopće biti u stanju igrati. Kalinić će se morati malo posuti pepelom i odsjediti par utakmica na klupi, ući zadnjih 20 sekundi kao zamjena nekom iz HNL-a i pokazati da je dostojan dresa svjetskog prvaka. Svi griješe...

VL
DH
dalibor.hren
09:09 14.07.2018.

Ako ćemo o tome tko zbog umišljenog, čije se ime više ne spominje, nije išao u Rusiju, onda je na prvom mjestu Duje Čop!!!

VL
NM
nemirno more
14:32 14.07.2018.

i on je na popisu...treba biti strpljiv,ponizan....šansu će sigurno dobiti...

VL
DU
Deleted user
09:11 14.07.2018.

Za svih će bit prilike a ko ne bi igrao za svjetske šampione ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.