Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Nogomet trese novi skandal, na internetu se opet spominje 'slučaj Šimunić'

Josip Šimunić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
08.10.2016.
u 16:47

Društvene mreže prepune su komentara na taj slučaj, a mnogi su se prisjetili Josipa Šimunića

I Uganda ima svog Josipa Šimunića - zove se Nicolas Wadada. On je, naime, tijekom kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP protiv Gane dobio dva žuta kartona, ali mu sudac nije pokazao crveni karton i nastavio je igrati.

Iako se u nekim izvještajima spominje da je dobio samo jedan žuti karton, Fifa je na svojim službenim stranicama potvrdila da je prvi dobio u 23. minuti, a drugi u 55. Sudac se, međutim, zbunio i nije ga poslao izvan terena, ali je to zato učinio njegov izbornik Milutin Sredojević koji ga je zamijenio šest minuta kasnije.  Susret je na kraju završio bez pogodaka.

Društvene mreže prepune su komentara na taj slučaj, a mnogi su se prisjetili Josipa Šimunića. On je prije deset godina na SP-u u Njemačkoj, u utakmici Hrvatske i Australije, također ostao u igri nakon dva žuta kartona. Zbunjeni Englez Graham Poll Šimuniću je žute kartone pokazao u 61. i 89. minuti, a naknadno mu je dodijelio i crveni karton, ali tek kada mu je i treći put pokazao žuti (tada je utakmica već bila gotova). Poll je kasnije ispričao da mu je to najveća pogreška u karijeri, a nakon tog susreta završila je njegova međunarodna karijere. Pitanje je kako će se na ovog suca odraziti ovaj novi sudački skandal.

 

 

 

Komentara 40

PA
Paket
17:11 08.10.2016.

Šimunić je kralj. Najdraži njegov crveni karton mi je kad je pokosio Sulejmanija

Avatar bucalo
bucalo
17:18 08.10.2016.

Koje to mreze npr b92 vecernje novosti borba i vi

KU
kungsbacka
18:32 08.10.2016.

E moj Hrvoje nemas ti ni H od Hrvoja ti imas ime Milojko ili Savo dobro pa nisi jos naveo kako je pozivao publiku na poklic za dom spremni kada stavis naslov covjek pomisli da SU se cudesa dogodila aa Ono o zutim kartonima Ali vazno je da GA se spomenete barem u negaciji zato Sam ti i dao Tako lijepa imena daj jednom vi iz vecernjaka se bacite se u profesionalce morate znati da nije vrijeme od prije 30 godina kada lupin vecernjak na kiosku i to je to Ali sada covjek moze internetom prelistati svedske engleske njemacke zato molim vas da se jednom ostavite tih jugonostalgijskih floskula zivis u Hrvatskoj a Molite Boga da kisa pada u Beogradu samo trazim da profesionalno obavljate posao profesionalno i svima ce biti bolje i bez gadosti i podvala nije vam cijela Hrvatska filozofski fakultet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije