Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno oduševila

I Ronaldo se javio zbog ove fotografije svoje prekrasne zaručnice

Georgina Rodriguez
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.06.2020.
u 10:36

Nedavno je priznala kako se sramila vježbati sa svojim zaručnikom

Georgina Rodriguez oduševi svakom svojom objavom na društvenim mrežama. Lijepa Ronaldova zaručnica ovaj je put svojom fotografijom na Instagramu zaludila obožavatelje.

Čak je i Juventusov napadač morao ostaviti emoji s poljupcem. Fotografija je skupila više od 2,5 milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestro destino nunca es un lugar, sino una nueva forma de ver las cosas. 🌹

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina još jednom pokazala svoju savršenu figuru koju održava svakodnevnim vježbanjem. Nedavno je priznala kako se sramila vježbati sa svojim zaručnikom.

- U početku sam se sramila vježbati s Cristianom, u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening u klub, kako bismo mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati - kazala je nedavno lijepa Georgina Rodriguez.

Georgina Rodriguez
1/26

Ronaldova zaručnica ima više od 18.7 milijuna pratitelja te je vrlo aktivna na društvenim mrežama i nerijetko objavljuje škakljive fotografije u izazovnim izdanjima uglavnom pozirajući u donjem rublju.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
20:00 25.06.2020.

Vječita zaručnica, samo jedna u nizu....

CH
Chazary
12:54 25.06.2020.

Džaba ti sve ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije