Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO MI JE ČAST'

I predsjednica RH želi ga među vatrenima, a sad je otkrio hoće li igrati za Hrvatsku

Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
25.04.2019.
u 11:42

– Čast mi je što me jedna od najboljih reprezentacija na svijetu želi. No, ja sam Španjolac i moj san je uvijek bio igrati za svoju državu. To ću i nastaviti – rekao je Olmo.

Španjolac Dani Olmo (20), jedan od najboljih igrača Dinama, u razgovoru za Radio Marcu još je jednom potvrdio da nema namjeru igrati za Hrvatsku iako je naš izbornik Zlatko Dalić ranije izjavljivao da bi mu dao priliku.

– Čast mi je što me jedna od najboljih reprezentacija na svijetu želi. No, ja sam Španjolac i moj san je uvijek bio igrati za svoju državu. To ću i nastaviti – rekao je Olmo.

Govori se da bi na ljeto mogao napustiti Dinamo u rekordnom transferu.

– O tome se brinu moji zastupnici i moj otac. Ja sam samo koncentriran na nogomet.

Kaže da je dolazak u Dinamo bio pun pogodak.

– Dolazak u Hrvatsku bio mi je najteža odluka u životu. No, nitko mi u sportskom smislu nije ponudio ono što mi je ponudio Dinamo – rekao je i dodao: – Jako nam dobro ide. Nedavno smo se plasirali u finale Kupa tako da smo blizu dvostruke krune.

Podsjećamo, Olmo je u Dinamo došao iz mlađih kategorija Barcelone. Do sada je odigrao pet utakmica za U21 reprezentaciju Španjolske. Španjolski mediji prije tri tjedna pisali su da su izbornik Zlatko Dalić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović razgovarali o što bržem davanju državljanstva Olmu kako bi mogao zaigrati za našu A vrstu. No, čini se da od toga neće biti ništa.

>> Pogledajte slavlje dinamovaca nakon novog naslova prvaka

Komentara 5

ZC
zorro.cz
11:54 25.04.2019.

a neki iz naslova bi se moglli početi baviti sa problemima države koji su u njihovoj domeni i zbog čega su izabrani na tu funkciju!

PR
Pronto
13:01 25.04.2019.

Od kada se presjednice pita za sport

Avatar Pajo Pakšu
Pajo Pakšu
14:42 25.04.2019.

I ona ga hoće među nog..... ups.. među vatrenima.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije