Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladan kao led

I norveški izbornik šokirao novinare, ali njegov je 'ispad' daleko od Červarova

Christian Berge
Foto: Reuters/Pixsell
24.01.2019.
u 12:56

Norveška je uoči sraza Danske i Švedske imala osam bodova, isto koliko i Danska, ali bi ispala da je kojim slučajem Švedska bila uspješnija od Danske s nekoliko golova razlike

Norveški izbornik Christian Berge prilično je začudio u srijedu okupljene novinare svojim ponašanjem, ali njegova priča ima sasvim drukčiju notu od one u kojoj su glavni junaci bili Lino Červar i hrvatski mediji.

>>> Pogledajte Červarovu izjavu nakon utakmice s Francuskom

Naime, u vrijeme dok su u Herningu snage odmjeravali Danci i Šveđani, Christian Berge mirno je ležao u svom krevetu i gledao Netflix, odnosno fantastičan dokumentarac legendarnog Davida Attenborougha. Drugim riječima, nije mu bilo na kraj pameti uzrujavati se oko rukometa unatoč tome što se tijekom spomenutog dvoboja odlučivalo o sudbini Norveške, hoće li u polufinale. 

– Da vam iskreno kažem, nisam baš pratio što su Danci i Šveđani izvodili na parketu. Pogledao sam možda zadnje četiri minute, ali i to bih propustio da me nije zaintrigirala galama iz ostalih soba i hodnika. Znate, nisam čovjek koji voli trošiti energiju na stvari na koje ne može utjecati – hladno je odvratio Berge euforičnim norveškim novinarima okupljenima ispred hotela.

– Ha, ništa. Pokušat ćemo u Hamburgu u petak svladati Njemačku – dodao je na to, te se, pretpostavljamo, vratio u sobu pogledati dokumentarac od kojeg su ga tako grubo otrgnuli njegovi igrači radosni što idu u završnicu.

Norveška je uoči sraza Danske i Švedske imala osam bodova, isto koliko i Danska, ali bi ispala da je kojim slučajem Švedska bila uspješnija od Danske s nekoliko golova razlike. Naposljetku je Danska slavila s 30:26.

Komentara 30

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:39 24.01.2019.

Novinari, to je nekakva zaštićena vrsta koja ne odgovara za zlo koje šire.

RI
Rizlman
14:43 24.01.2019.

He he, koji podli niski napadi na Červara, vide jugoslaveni kako Čercar gradi novu mladu ekipu koja će opet dugo godina biti u vrhu pa ih hvata panika. Prozirni ste

BA
bacenheider
15:07 24.01.2019.

imamo momcad koja dolazi,a novinarcici nek puse!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije