Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bok, Vanja! Legenda Mladosti na klupi Partizana

I. Milanović: Oteli ste Beogradu veliku facu

'Vanja Udovicic of Serbia reacts after scoring against Hungary at the European Water Polo Championships bronze medal match in Zagreb September 11, 2010. REUTERS/Nikola Solic (CROATIA - Tags: SPORT WAT
'NIKOLA SOLIC'
17.09.2010.
u 13:21

- Koliko god da ga je Mladost platila, jeftino je prošla jer s njim ide na europski naslov. Drago mi je da ide u Zagreb, grad u kojem sam uživao - kaže Milanović.

Nazvat ću Igora Milanovića, pokušat ću se i naći s njim, jer će mi sigurno dati dobre savjete o Zagrebu i Mladosti, rekao je na predstavljanju Vanja Udovičić.

Milanović je jedan od najvećih svjetskih vaterpolista svih vremena, a njegov dolazak iz Partizana u Mladost 1988. bio je veliki bum. S Milanovićem su žapci osvojili dva naslova prvaka Europe. Sada je na klupi Partizana, a na spomen transfera Vanje Udovičića u Mladost miješaju mu se osjećaji.

– Vanja je divna osoba, nevjerojatno šarmantan, jedan od najkarizmatičnijih Beograđana posljednjih godina. Nažalost, mi ga nismo mogli dovesti, odnosno nismo mogli tako brzo reagirati kao Mladost. Grad je bio zainteresiran, ali bilo je prekasno.

- Kao trener Partizana, ljubomoran sam što nije naš, ali kad već nije došao k nama, mislim da mu je Mladost odličan izbor. Zagreb je divan grad u kojem sam proveo najljepše dane života družeći se sa sjajnim ljudima, upoznajući i velike umjetnike. A uvjeren sam i da će Vanja osvojiti Zagreb, kao čovjek šarmom, a kao igrač kvalitetom.

Milanović je uvjeren da Udovičić neće imati problema u Srbiji zbog odlaska u hrvatski klub.

– Kulturološke granice i tu se pomiču, narod je oduševljen kad Vanja igra protiv Mađarske, Hrvatske ili Italije, a tako će biti i dalje. Mladost s njim ide na naslov prvaka Europe. Ne znam koliko mu je platila, ali prošla je jeftino s obzirom na to što će dobiti. Znam da Bukić stoji iza toga, drago mi je što ide u Mladost. Bok, Vanja!

Komentara 4

Avatar zanusi13
zanusi13
13:36 17.09.2010.

Hvala Bogu pa da transferi profesionalaca na svim poljima na relaciji Srbija - Hrvatska i obratno nailaze na pohvale i lijepe riječi na svim stranama... Eppur si muove... Mašala

ZD
Zoran-Düsseldorf
15:55 17.09.2010.

Bravo Vanja izabrao si pravi klub,sta reci nego sretno i mogu ti reci Vanja da su Zagrepcanke mnoooooogoooooo lepe ...pozzzzzzzz

OB
-obrisani-
18:54 17.09.2010.

Naravno da hrvati ne mogu da postignu nikakve rezultate bez Srba, to što se trte da nešto naprave sami imali smo prilike da vidimo koliko vrede, ovako platite kao i ostali pa ćete imati čemu da se radujete !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije