Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miami

I Martić nakon više od dva sata borbe do trećeg kola

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.03.2018.
u 01:23

Za plasman u osminu finala igrat će protiv Australke Ashleigh Barty koja je sa 6:0, 7:6 pobijedila Amerikanku Claire Liu.

Petra Martić u 2. kolu Miamija izbacila je 15. nositeljicu, Francuskinju Kristinu Mladenović, sa 3:6, 6:4, 6:2 nakon dva sata i 13 minuta igre.

Mladenović je prva stigla do breaka u četvrtom gemu prvog seta, no Petra već u sljedećem gemu odgovara na isti način. Međutim, Francuskinja u osmom gemu još jednom oduzima servis našoj tenisačici, pa nakon toga privodi set iskoristivši treću set loptu.

Ni drugi set nije počeo dobro za Martić jer je Mladenović povela 2:0, no nakon toga je Petra nanizala tri gema za vodstvo. Drugi break hrvatska tenisačica napravila je u desetom gemu za set 6:4.

Na početku posljednjeg setu Francuskinja je tražila i liječničku pomoć, a Petra nije imala milosti za nju, uz dva breaka povela je 5:1, pa imala servis za meč, koji nije iskoristila. No, već u sljedećem gemu radi novi break za konačnih 6:2.

Za plasman u osminu finala igrat će protiv Australke Ashleigh Barty koja je sa 6:0, 7:6 pobijedila Amerikanku Claire Liu.

Protivnike su saznali i Marin Čilić te Donna Vekić. Čilić ide na Kanađanina Vaseka Pospišila, dok Donnu čeka Amerikanka Danielle Collins.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije