Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

I Ivan Dodig ekspresno se oprostio od Pariza

Ivan Dodig
Goran Stanzl/Pixsell
29.05.2012.
u 18:26

Presudile su neprisiljene pogreške kojih je naš tenisač imao čak 18 više od protivnika, kao i loš postotak osvojenih poena nakon obaju servisa

Nakon Ive Karlovića, u prvom kolu zapeo je još jedan hrvatski tenisač. Ivan Dodig ekspresno je izgubio od Nizozemca Robina Haasea 2:6, 2:6, 1:6. Našega tenisača skupo su stajale neprisiljene pogreške kojih je imao čak 18 više od Haasea (29-11) jer je Međugorac bio bolji na prvom servisu (68 posto u odnosu na Nizozemčevih 59 posto). Haase i Dodig imali su jednako aseva (7) te dvostrukih pogrešaka (3), no presudile su te neprisiljene pogreške, kao i postotak osvojenih poena nakon prvog servisa.

Dok je Ivan osvojio svega 56 posto poena nakon prvog servisa, Nizozemac je u toj statističkoj kategoriji bio nemilosrdan sa 94 posto osvojenih poena nakon prvog servisa. Drugi servis za našeg tenisača bio je još lošiji. Osvojio je 28 posto poena, a Haase 50 posto na svoj.

Također, Dodig nije imao ni jednu šansu za oduzimanje servisa, dok je Haase iskoristio 7 od čak 18 prilika za obrat.

Dodajmo i da je ovo bio prvi dvoboj ove dvojice tenisača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije