Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IH PUŠTALI

I Hrvati žrtve torture: Bili smo kao robovi, ni djecu nisam smio vidjeti

Alen Halilović Andrija Balić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
30.05.2018.
u 09:34

- Bila nam je to kazna, rekli su nam da će nas to ojačati, ali je na kraju samo stvorilo veće nezadovoljstvo.

Iza talijanskog prvoligaša Udinesea grozna je sezona u kojoj su niz od 11 uzastopnih poraza pa potom i opstanak u ligi izborili tek dolaskom Igora Tudora na klupu četiri kola prije kraja.

U klubu igraju i dva Hrvata, Andrija Balić i Stipe Perica, a da su igrači proživljavali pravu torturu od strane kluba svjedoči i ispovijest 22-godišnjeg veznjaka Jakuba Jankta.

- Izgledalo je jako dobro na početku, imali smo pet uzastopnih pobjeda, ali u proljeće smo nanizali 11 poraza. Klub je odlučio kazniti igrače stavljajući nas u 'pritvor' u hotel na tri tjedna - rekao je za češku televiziju Jankto pa nastavio:

- Bilo je nevjerojatno, tijekom sezone smo bili zatvoreni u hotelu više od dva mjeseca. Osjećao sam se kao rob, nisam mogao vidjeti ni djecu.

- Držali su nas u najgorem hotelu u Udinama, toaleti su bili užasno prljavi. Bila nam je to kazna, rekli su nam da će nas to ojačati, ali je na kraju samo stvorilo veće nezadovoljstvo.

Jankto je otkrio i kako će klub vjerojatno napustiti Tudor.

- Klub već plaća četvrtog trenera, a i Tudor će vjerojatno isto otići.

Alen Halilović Andrija Balić
1/12
Ključne riječi

Komentara 2

BL
blekpanther
13:07 30.05.2018.

To se u nas radi na drugi nacin, upaljacom u glavu treneru ili letvom po ledima kad stigne kuci!

SJ
Samo ja
19:46 30.05.2018.

Pa se vi zalite na Zdravka Mamica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije