Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠČEKIVANJE

I Hrgović i Babić čekaju protivnike: Nikako do potpisa ugovora za borbu...

Filip Hrgovic
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.05.2021.
u 09:00

Babić se pak u rekordnom roku oporavio od operacije ramena i htio je boriti se 15. svibnja u Londonu.

Ni Filip Hrgović ni Alen Babić ne znaju s kim će se borit pa su oba hrvatska teškaša na čekanju. Hrgović se čak u Miamiju i priprema za konkretnog protivnika (Hunter) čiji promotor nikako da potpiše ugovor za tu borbu koja je trebala biti u svibnju ali se za nju nije našao organizator.

Babić se pak u rekordnom roku oporavio od operacije ramena i htio je boriti se 15. svibnja u Londonu i to protiv engleskog debitanta Dacresa koji je na kraju odustao ne želeći imati vatreno krštenje baš protiv jurišnika kakav je Hrvat Babić.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
SI aka SI
07:43 13.05.2021.

Novinar prespavao zadnji tjedan? Organizator meča je trebao biti Eddie Hearn koji je dao najbolju ponudu za organizaciju, Hunter nije na kraju prihvatio meč (ni neće, ništa se ne čeka). Za Hrgovica traze novog protivnika za meč za obaveznog izazivača po IBF-u i trenutno se slaže ponuda za Josepha Parkera koji je po rakningu sljedeći u redu. Babic ih je iznenadio brzinom oporavka i tek mu se počinje tražiti protivnik i termin.

BR
Breoxs
15:50 11.05.2021.

Engleska, SAD, Rusija, Meksiko, Francuska, Nigerija...to su zanimljive države u smislu biznisa za profi boks. Hrvatska je potpuno nezanimljiva. Nikoga, u poslovnom smislu, ne zanima meč gdje boksa Hrgović.

BR
Breoxs
15:46 11.05.2021.

Mi smo premala zemlja i u sportu kao što je profesionalni boks ni Hrgović ni Babić nisu nikome zanimljivi. Najbolje je da njih dvojica imaju međusobni meč. Zanimljivo je kad zemlja iz koje dolazi boksač ima 70, 170 ili 300 milijuna ljudi a zemlje od 4 milijuna, bzv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije