Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO

I dalje svi na okupu, zasad ništa od velikih odlazaka

21.01.2020.
u 08:22

Vidjet ćemo s kojim igračima, hoće li do tada netko otići. Spominjali su se brojni vjerojatni odlasci, a zasad ih baš i nema, otišao je samo Šitum u Kayserispor te na posudbe Lešković (Lokomotiva) i Pinto (Portugal)

Nakon malo lakšeg radnog dana koji je Nenad Bjelica dao igračima Dinama u nedjelju, plavi su se vratili svom redovnom radnom vremenu na pripremama. Naime, opet su na rasporedu dva treninga dnevno, a Bjelica će još malo podignuti intenzitet u ovom tjednu, drugom i posljednjem u Rovinju. Stoga im je malo predaha i druženja s bližnjima koji su im došli u posjet dobro došlo.

Tako će se raditi sve do petka, jer tada će Dinamo odigrati pripremnu utakmicu s Orijentom (15 sati) u Rovinju, a onda je dan poslije na redu i posljednji pripremni ogled, plave će testirati slovenski Koper, a nakon toga momčad se vraća u Zagreb. Do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, koja je na rasporedu 1. veljače u Koprivnici kod Slaven Belupa, Bjelica će u Maksimiru raditi završni “glanc” priprema.

Vidjet ćemo s kojim igračima, hoće li do tada netko otići. Spominjali su se brojni vjerojatni odlasci, a zasad ih baš i nema, otišao je samo Šitum u Kayserispor te na posudbe Lešković (Lokomotiva) i Pinto (Portugal). Tako ni od velikih ulaznih milijuna nema još ništa. Dok ne ode netko od skupih plavih igrača, stanje u blagajni Dinama popravio je bivši plavi igrač Amir Rrahmani, koji je transferiran iz Verone u Napoli (u Veroni će ostati do ljeta) za 14 milijuna eura, a Dinamu će od zbog toga stići 1,4 milijuna eura ili oko deset milijuna kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije