Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoko će se slaviti

I Bjelici će biti drago kad čuje: Kapetan Dinama u svlačionicu donio predivnu vijest!

Arijan Ademi
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
25.04.2020.
u 14:34

Supruga Andreja inače je kći Janka Jankovića, proslavljenog hrvatskog nogometaša

Nakon niza turbulentnih tjedana, mučne bitke vezane uz smanjenje ugovora igračima i stručnom stožeru koja je naposljetku rezultirala odlaskom stratega Nenada Bjelice iz Maksimira, svlačionicu Dinama napokon je zadesila i jedna jako lijepa vijest. 

Kapetan Modrih Arijan Ademi jutros je prvi puta postao otac, njegova supruga Andreja na svijet je donijela sina, tko zna, možda budućeg  nogometaša budući da s obje strane u njegovim venama teče sportska krv.

Naime, supruga Andreja inače je kći Janka Jankovića, proslavljenog hrvatskoga nogometaša, koji je svojedobno u dresovima Ovieda i Reala iz Valladolida zabijao i Barceloni i madridskom Realu, kraljevskom klubu sa 16 metara u 1:0 pobjedi na Santiago Bernabeuu 1993. godine.

Kada smo već spomenuli temu, podsjetimo da je kapetan Arijan Ademi uz dokapetana Dominika Livakovića, Brunu Petkoviću, Mislava Oršića, Sandra Kulenovića i Damiana Kadziora prije nekoliko dana također pristao na smanjenje ugovora s Dinamom.

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:41 25.04.2020.

Pišete da je Ademi dobio sina,a kad se je trebalo odreći ili još bolje kazano smanjiti plaće onda nije bio na prvom mjestu već je bio protiv !!

KR
kronika20
14:54 25.04.2020.

Sada je vrijeme da amaterski sport potisne profesionalni. Nije normalno, apsurdno je i perverzno da jedan Bjelica sa otpremninu dobije više od 30 plaća našeg premijer koji koji vodi naciju i ima ogromnu odgovornost za cijelu državu, da ne govorimoimo o raznim igračima i to uvoznim

Avatar CarolIA95
CarolIA95
15:28 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije