Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvala, Jano, za uspomene:

Janica Kostelić otkrila koje će svoje utrke po prvi puta pogledati na televiziji

Janica Kostelić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
13.04.2020.
u 16:55

- Nisu uvijek svi bili prisutni, ali obitelj sam uvijek tražila pogledom tko god od njih bio na utrci - priznala je Kostelić

Tri zlatne i jedna srebrna medalja. Tako je Hrvatska završila nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju 2002. godine, a sve je te medalje potpisala jedna te ista osoba, nenadmašna Janica Kostelić.

Jana je iza sebe ostavila sve suparnice u kombinaciji, slalomu i veleslalomu, dok joj je tek Talijanka Daniela Ceccarelli za pet stotinki uspjela odnijeti 'oteti' zlato u superveleslalomu.  

Bude te Igre vrlo lijepe uspomene u svakom od nas koji smo drhatli uz televizore, a zanimljivost kaže da ih Kostelić nikad nije doživjela u ulozi gledateljice.

- Iskreno, ovo nisam gledala od te 2002. godine, odnosno nisam nikad gledala, pa sad kad je već na HRT-u, bacit ću pogled da vidim kako je moja prošlost izgledala.

Nadam se da će barem nekoga razveseliti u ovo čudno "ostani doma" doba - napisala je Kostelić na Twitteru u ponedjeljak poslijepodne uoči snimke kombinacije, pa odgovorila koju sada ima sliku u glavi kada se sjeti 2002. godine:

- Moja obitelj u ciljnoj ravnini. Nisu uvijek svi bili prisutni, ali obitelj sam uvijek tražila pogledom tko god od njih bio na utrci - priznala je naša nekadašnja skijašica koja je, da ne lažemo, toliko znala dominirati snježnim stazama da je bacala ostale skijašice u očaj.

Komentara 5

JA
Jania
18:04 13.04.2020.

Naša snježna kraljica!

Avatar SarahGG81
SarahGG81
17:50 13.04.2020.

Sandra, 27. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Avatar CarolUC89
CarolUC89
17:30 13.04.2020.

Betty, 28. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije