Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE PROTIV UDINESEA

Huntelaar: Spremni smo za Manchester

Klaas Jan Huntelaar
Goran Stanzl
13.02.2010.
u 09:59

Klaas-Jan Huntelaar posljednji je puta startao u Milanovoj momčadi, kada su u pitanju prvenstveni ogledi, u 9. kolu, odnosno utakmici protiv Chieva. Nastupom u petak mogao bi si osigurati i bolji status među "rossonerima".

Postigao je nizozemski napadač dva pogotka u 3-2 pobjedi protiv Udinesea u prvom susretu 23. kola Serije A i uz raspoloženog Ronaldinha, koji je sudjelovao kod sva tri pogotka, sigurno bio najbolji u pobjedničkoj momčadi. Nakon utakmice je rekao:

- Važna pobjeda, pogotovo stoga što smo se vratili na drugo mjesto ljestvice. Sada smo spremni za Manchester United. Znam da će to biti drugačija utakmica, no spremni smo - podsjetio je na nadolazeću utakmicu osmine finala Lige prvaka koja će se igrati u utorak Huntelaar, te dodao:

- Pogoci su moj posao. Drago mi je što sam danas igrao i nadam se da ću igrati još više.

Talijanski mediji sugeriraju da će mjesto u startnoj postavi Milana u toj utakmici ipak pripasti Marcu Borriellu.

Drugi pogodak za Milan postigao je Pato koji je dvomjesečnu pauzu okončao i prije no što se nadao. Trener Leonardo ga je poslao na teren u 13. minuti utakmice nakon što se Mancini požalio na bol u nozi. Pato mu se odužio golom u 39. minuti.

Milan prekinuo niz bez pobjeda   
Pobjedom 3-2 ostvarenom na San Siru protiv Udinesea u prvoj utakmici 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva, igrači Milana vratili su se na drugo mjesto ljestvice Serije A...

Milan je pobjedu čekao još od 24. siječnja. U međuvremenu su odigrali četiri utakmice, a okončali ih s po dva remija i dva poraza. Jedan od njih nanijela im je i Udineseova momčad u četvrtfinalnoj utakmici Talijanskoga kupa, no ovaj puta protiv "rossonera" nisu mogli.

U "predigri" za Manchester United, točnije utakmicu osmine finala Lige prvaka koja se igra u utorak, Milan je pokazao dva lica pred Unitedovim menadžerom Sir Alexom Fergusonom. Smjestio se strateg engleskih prvaka na stadion i isprva vidio dobar Milan, razigranog Ronaldinha i precizne Klaas-Jana Huntelaara i Pata. U završnim minutama svakog poluvremena vidio je i Milan u padu.

Inače, Nizozemac je pogodio svoj četvrti i peti prvenstveni pogodak, a Pato osmi, od čega četvrti u posljednjih pet utakmica.

Na Ronaldinhovu je asistenciju, kojoj je prethodio "lažnjak" Huntelaar prvi puta pogodio već u sedmoj minuti utakmice. Brazilac je napravio sve, pa je napadaču preostalo samo poslati loptu u mrežu.

U 39. minuti bilo je 2-0 nakon nove dobre Ronaldinhove lopte i Patove varke vratara Handanoviča.

Trenutak dekoncentracije u Milanovoj obrani Udinese je naplatio u drugoj minuti sudačkog produžetka uvodnog poluvremena. Antonio Floro Flores pogodio je na asistenciju najboljeg strijelca lige Antonija Di Natalea.

Vodeći topnik Serije A postigao je pogodak i u petak, no tek u 86. minuti za konačnih 3-2 nakon što je Huntelaar povisio na 3-1. Bio mu je to sedamnaesti gol u dvadesetom ovosezonskom nastupu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije