Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi jakog protivnika

Hunt ima želju na kraju UFC karijere, a ona se zove Francis Ngannou!

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Screenshot
22.03.2018.
u 22:47

Podsjećamo kako je Hunt poražen u posljednjem dvoboju od Curtisa Blaydesa u sunaslovnoj borbi nedavne priredbe u Australiji.

Legendarni Mark Hunt ima još samo dvije borbe u aktualnom ugovoru s UFC-om. S obzirom na povijest međusobnih odnosa (koji nisu bajni), ali i najave Hunta da planira odlazak u profi boks na samom kraju karijere, teško je očekivati produljenje suradnje i potpisivanje nekog novog ugovora kada je u pitanju “Super Samoanac”, piše Fight Site.

Koji su planovi i želje Novozelanđanina kada govorimo o dvije posljednje oproštajne borbe u elitnom Octagonu?

“Pokušavam dogovoriti mogu li dobiti meč protiv Ngannoua u kolovozu na Havajima. To bi bilo sjajno”, izjavio je K-1 WGP prvak u posljednjem intervjuu za MMAFighting te je dodao:

“Ngannou bi bio sjajan izbor za mene, ali i Alexander Volkov, koji je upravo pobijedio Fabricija Werduma. Ukoliko je raspoloživ u tom terminu.”

Hunt na kraju karijere ne želi kalkulirati sa “slabijim” protivnicima. Želi otići sa stilom i odraditi što je moguće jače i zanimljivije mečeve. Upravo onako kako se  uvijek borio i ponašao.

“Samo pokušavam dobiti protivnika koji je rangiran više od mene. Imam tek dvije borbe preostale u ugovoru, tako da pokušavam dobiti meč protiv Ngannoua. Ne znam jesu li uopće još potvrdili priredbu na Havajima, ali vjerujem da bi tamo to bio sjajan meč. Pa bi saznali tko će prvi ići na rušenje u tom dvoboju…”, objašnjava legendarni borac i dodaje:

“Sada sam se borio protiv protivnika koji je bio rangiran niže od mene. Sada želim nekoga tko je više. Ma može i Werdum. I revanš protiv njega bi bio sjajan, ali mislim da bi dvoboj protiv Ngannoua bio puno bolja ideja. Ma neka mi ponovno daju Blaydesa i protiv njega bi pokovno pokušao.

Što će na koncu UFC odlučiti za sada je teško prognozirati. Svi mečevi i svi protivnici koje je Mark Hunt poželio imaju itekako smisla i bili bi sjajan dodatan bilo kojem PPV popisu borbi.

Podsjećamo kako je Hunt poražen u posljednjem dvoboju od Curtisa Blaydesa u sunaslovnoj borbi nedavne priredbe u Australiji. Nakon sjajne prve runde u kojoj je gotovo nokautirao Blaydesa, Amerikanac je u nastavku meča dominirao u hrvačkom segmentu što mu je donijelo pobjedu na bodove. Prije toga Hunt je svladao Derricka Lewisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije