Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupljanje sredstva za gradnju dječjeg igrališta

Humanitarna akcija "Hrvatski navijači Škabrnji"

\'06.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacije za EP 2012., Hrvatska - Izrael.  Hrvatski navijaci Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
27.09.2011.
u 13:56

Koordinacija hrvatskih navijačkih udruga pokreće humanitarnu akciju "Hrvatski navijači Škabrnji". Riječ je o humanitarnoj akciji u kojoj hrvatski navijači prikupljaju sredstva za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji

Svi ljudi dobre volje moći će doprinijeti ovom plemenitom cilju kupnjom prigodnih majica i drugih rekvizita s motivom akcije „Hrvatski navijači Škabrnji“ čiju će prodaju organizirati hrvatske navijačke udruge u svojim gradovima.

Pored prodaje rekvizita u hrvatskim gradovima, prodaja majica i prikupljanje dobrotvornih priloga bit će organizirano u Škabrnji 18. 11. na prigodnom štandu u povodu obilježavanja dana sjećanja na žrtve Škabrnje i Vukovara.

Dvadesetogodišnjica stradavanja Škabrnje obilježit će i predstavnici hrvatskih navijačkih udruga zajedničkim polaganjem vijenaca i odavanjem počasti.

Humanitarna akcija trajat će do 25. 11. 2011., a sav prikupljeni novac od hrvatskih navijača i njihovih prijatelja uplatit će se izravno za izvođenje radova konstrukcije dječjeg igrališta.

Shodno tome, obraćamo se svim tvrtkama, organizacijama, udrugama, pojedincima, za pomoć. Pomozite nam podariti dječji osmijeh mjestu koje je toliko darovalo za našu slobodu.

I najmanji prilog je najveći, ako je od srca.

Hrvatski navijači

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
16:11 27.09.2011.

Akcija za svaku pohvalu,bravo decki!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije