Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Chelseaja

Hull u spektakularnoj utakmici pobijedio Sheffield i plasirao se u finale FA kupa

Hull City - Sheffield
DPA/PIXSELL
13.04.2014.
u 19:31

Liverpool je prvi sa 77 bodova, Chelsea drugi sa 75, a City ima 70, ali i dvije utakmice manje

Hull City u spektakularnoj je utakmici pobijedio Sheffield 5:3 i plasirao se u finale FA kupa.

Sheffield je poveo u 19. minuti preko Baxtera, a izjednačio je Sagbo u 42. Ipak, Scougall u 44. ponovno vraća prednost Sheffieldu. Hull se u nastavku probudio te golovima Fryatta, Huddlestonea i Quinna preokrenuo na 4:2. Murphy je u 90. smanjio, a konačni rezultat postavio je Meyler u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Nikica Jelavić nije imao pravo nastupa jer je u ovom natjecanju već zaigrao za Everton. Hullu je ovo povijesni plasman u finale, a tamo će igrati protiv Arsenala.

A u 34. kolu Premiershipa Chelsea je teškom mukom svladao Swansea u gostima. Iako je od 16. minute momčad Josea Mourinha imala igrača više (dva žuta kartona dobio je Chico), pobijedila je samo 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Demba Ba, čovjek koji je presudio i PSG-u u Ligi prvaka. Matić mu je poslao dobru dugu loptu, Ba se riješio čuvara i udarcem s vrha kaznenog prostora donio londonskoj momčadi važna tri boda. Chelsea je imao čak 27 udarca po golu, ali ponovno se pokazalo da im realizacija nije jaka strana.

Liverpool je prvi sa 77 bodova, Chelsea drugi sa 75, a City ima 70, ali i dvije utakmice manje.

>>Sjajna utakmica na Anfieldu! Liverpool pobijedio City 3:2!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije