Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Huligani na saslušanju: objavljena snimka privođenja pripadnika Torcide

Torcida na Poljudu
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
03.08.2018.
u 19:46

Srbijanski mediji izvijestili su da su pripadnici Torcide u četvrtak divljali na benzinskoj postaji "Mola" na povratku iz Sofije gdje je dan ranije splitski Hajduk igrao protiv bugarske Slavije

Srbijanska policija i suci za prekršaje u Beogradu saslušavaju u petak poslijepodne navijače Hajduka, uhićene zbog sumnje da su oštetili benzinsku postaju u beogradskom predgrađu Vrčin, ispisivali ustaške grafite te ukrali piće, cigarete i drugu robu. Snimku privođenja pogledajte OVDJE.

Srbijanski mediji izvijestili su da su pripadnici Torcide u četvrtak divljali na benzinskoj postaji "Mola" na povratku iz Sofije gdje je dan ranije splitski Hajduk igrao protiv bugarske Slavije.

Torcida na Poljudu
1/6

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova reklo je da putem veleposlanstva u Beogradu prati situaciju i da će poduzimati odgovarajuće mjere.

- Veleposlanstvo čeka punu i službenu informaciju od srbijanskih vlasti o privedenim osobama i okolnostima privođenja. Očekuje se da privedeni hrvatski državljani danas budu izvedeni pred nadležna pravosudna tijela, kada će biti poznato za što ih se tereti - rekli su na Zrinjevcu.

Lokalni mediji prenose da 28 navijača ispituje policija i da će do kraja dana biti izvedeni pred suca za prekršaje.

- Policija im trenutno uzima podatke, nakon čega će se napisati prekršajne prijave zbog kršenja zakona o javnom redu i miru - rekao je novinarima predsjednik prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinković.

Torcida na Poljudu
1/11

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije u petak da je policija je kod nekih navijača pronašla ukradene cigarete, piće i igračke. Zbog nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja prijeti im kazna od 30 do 60 dana zatvora, dodao je.

Privedeni će se u roku od osam dana moći žaliti na presudu, ali ona ne odlaže izvršenje.

Beogradski mediji navode kako bi navijači koji su ispisivali grafite s ustaškim znakovljem mogli i kazneno odgovarati.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Ključne riječi

Komentara 89

Avatar reference
reference
21:00 03.08.2018.

hebo ti i ove srbe pogotovu one tamo po istocnoj srbiji kad ih nedje nisu sacekali prije dolaska policije pa barem dvojici slomili obadvije noge I ruke ij njih par unakazili da barem slijedece dvije goni mogu jesti samo juhu i to na slamku.

DU
Deleted user
20:35 03.08.2018.

Lalićevi navijači, huligani, svastičari! Ha ha ha, ni srbima više ne trebaju! Sociologu orjunašu slijedi, vjerojatno, vritnjak jer su svi upoznati s njegovim udbaškim traljavim i pročitanim radom. Kakva bijeda! Orjuna riše svastike i ocrnjuje hrvatski narod za ustašluk!

GV
golub Vaso
20:00 03.08.2018.

kakvi huligani to su ljudi koji vode Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije