Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL Urednik programa Ivan Lovrečak zadovoljan je poslom oko prijenosa rukometnog SP-a

HTV više nije nezamjenjiv

22.01.2009.
u 19:13

Oko 17 sati počeo je završni sastanak uoči početka televizijskog prijenosa. Ozbiljna lica, glavnu riječ vodi urednik programa Ivan Lovreček.

Split je centar
- Moramo znati svaku sitnicu, ne želim bilo kakva iznenađenja - govorio je Lovreček dok ga je ekipa, njih desetak među kojima i Ana Brdarić, Nino Štambuk, proslavljeni rukometaši Kljajić, Saračević, Šola i Dominiković, pažljivo slušala.

- Split je naš glavni centar, prvi put napravljeno je takvo što. Sve smo iz Zagreba prebacili ovamo - kazivao je Lovreček napominjući da se o svemu brine ekipa od oko 70 ljudi.

Naravno, RTL je prezadovoljan kako je posao dosad obavljen.

- Pokazali smo da HTV više nije nezamjenjiv. Bilo je skeptika prije svjetskog prvenstva, ali ja sam vjerovao u svoje ljude. I kada je došao prvi dan prvenstva pogledao sam im u oči i znao da ćemo uspjeti - ističe Lovreček.

Posebno su oduševili stručni komentatori. RTL-ova porta zagušena je porukama i pohvalama Kljajiću, Šoli, Saračeviću i Dominikoviću.

- Ovo je zaista nešto posebno. Stalno smo zajedno, živimo zajedno, spavamo zajedno... - počeo je pričati Saračević, a Dominiković ga je prekinuo.

- Nemoj tako, ja spavam sam, ha-ha.

Saračević ga je ozbiljno pogledao i nastavio.

- Željeli smo rukomet svima približiti, ne trebamo dokazivati da ga mi poznajemo, već želimo da ga shvati i zavoli tri milijuna TV gledatelja - rekao je Saračević.

Dominiković je šaleći se dodao:

- Slažem se sa Saračevićem u svemu, pa i u frizuri.

A Zlatko Saračević smatra da je RTL u jednom dijelu na njima i uštedio.

Ušteda na frizeru
- Nisu morali angažirati frizera za nas dvojicu - aludirao je na njihove ćelave glave, kojima ne trebaju posebni frizeri, dovoljan im je samo kvalitetan žilet.

- Ej, ali što trošimo puder... - nasmijao se Sarač.

Dominikoviću suigrači iz reprezentacije za izrečeno pred TV kamerama još nisu ništa predbacili.

- Budu li imali primjedaba, lako ćemo to riješiti. Javnost mora znati da sam ja član reprezentacije i da možda i ne mogu biti objektivan - napominje Dominiković.

RTL je zadovoljan, a rezultati o gledanosti sve kazuju. Prema podacima koje su nam predočili, dvoboj između Hrvatske i Španjolske imao je udio u gledanosti 65,1 posto, a emisija “Vrijeme je za rukomet” imala je udjel u gledanosti od 42,5 posto i bila je po tome daleko ispred svih emisija na ostalim nacionalnim televizijama u svom terminu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije