Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI SUSRET

HTV ne prenosi Dinamo, ali utakmicu možete gledati na - slovenskoj televiziji

Slavlje dinamovaca nakon Benfice
Foto: Marko Lukunić/Sanjin Strukić/Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
14.03.2019.
u 18:18

Radiotelevizija Slovenija ima prava za Europsku ligu pa je svojim (a i hrvatskim) gledateljima odlučila prikazati susret Dinama u čijoj momčadi igra Slovenac Petar Stojanović.

Nogometaši Dinama večeras protiv Benfice igraju utakmicu generacije kojom mogu izboriti četvrtfinale Europske lige. Da stvar bude još bolja, modri su u odličnoj situaciji jer iz prve utakmice s Maksimira imaju prednost od 1:0.

Nažalost, gledatelji u Hrvatskoj utakmicu Dinama ne mogu gledati na HTV-u koji nije otkupio prava za Europsku ligu. No, susret će prenositi slovenska nacionalna televizija na svojem drugom programu. Radiotelevizija Slovenija ima prava za Europsku ligu pa je svojim (a i hrvatskim) gledateljima odlučila prikazati susret Dinama u čijoj momčadi igra Slovenac Petar Stojanović.

Utakmica se u Hrvatskoj prenosi na programu Arena Sport za koji je potrebno dodatno platiti, a ista je situacija u Bosni i Hercegovini te Srbiji.

>> Pogledajte što su dinamovci rekli uoči puta u Lisabon

Ključne riječi

Komentara 71

PA
pofuk_alo
18:29 14.03.2019.

Bitno da HRT 0-24 pušta ispijenu face anemične crkotine i njegovog šefa profesionalno ugroženog Milorada.

CR
CrniGaro
19:23 14.03.2019.

Gadite mi se vi Iz HRT-a uživajte anti Hrvatski elementi.

IH
iron.hide.54966
19:08 14.03.2019.

I to što prenosi uskoro neće. Još malo pa će izgubiti pravo i na prijenos večernjeg dnevnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije