Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE BESPLATNO

Hrvatski branič radi transfer života! Odlazi u vodeću momčad Serie A

Hrvoje Milić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
16.02.2018.
u 15:04

Ugovor bi trebao trajati do lipnja ove godine, a Milić stiže kao slobodan igrač nakon što je prošloga mjeseca raskinuo ugovor s grčkim Olympiakosom.

Hrvoje Milić nadomak je potpisa ugovora s Napolijem! Talijanski mediji donose da je lijevi bočni već sve dogovorio s talijanskim prvoligašem i da su ostale samo formalnosti, piše Goal.

Ugovor bi trebao trajati do lipnja ove godine, a Milić stiže kao slobodan igrač nakon što je prošloga mjeseca raskinuo ugovor s grčkim Olympiakosom.

Milić se zapravo vraća na Apeninski poluotok gdje je već nastupao za Fiorentinu u koju je stigao prošle sezone iz redova splitskog Hajduka, ali tamo nije ostavio dublji trag. U Napoliju su ga se 'sjetili' budući da traže zamjenu za ozlijeđenog Faouzija Ghoulama koji će zbog ozljede koljena izbivati do sredine travnja.

Izbor je na Milića, između ostalog, pao i zbog činjenice da je prijelazni rok na Čizmi završio, ali njega mogu potpisati i registrirati budući da stiže kao slobodan igrač.

Napoli je inače vodeća momčad Serie A nakon 24 kola s 63 boda, jednim više od prvog pratitelja Juventusa.

Milić je u karijeri još igrao za Osijek, Hajduk, Djurgarden, Istru, Rostov i Fiorentinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije