Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri kafića

Hrvoje Milić se obećao dvjema momčadima

hrvoje milić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
25.12.2015.
u 08:00

Lijevi bek Hajduka izazvao je pomutnju, u svom ga je sastavu najavio Baoli, ali obećao se i Vanili, još se ne zna za koga će igrati

Splitski humanitarci opet su na sceni, 14. izdanje malonogometnog turnira "Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović" održat će se u subotu u velikoj dvorani SC Gripe. Za Kauri, branitelja naslova, igrat će Radošević, Blaž Slišković, Vlašić, Mornar, Ibričić, Bradarić, Štrok, Roguljić, Krstanović, Tomičić i Žorž Obilinović, a trener će biti Armando Marenci. Njihov rival Tempera bit će u sastavu Obradović, Tomaš, Grbić, tata i sin Rapaić, Banić, Flavio, Marčić, Maloku, Bubalo, a trener će biti Mladen Perica. Baoli Saše Franjkića uvijek ima jaku momčadi, igraju Duka, Pašalić, Rebić, Maloča, Šunjić, Božić, Milić, Balić, Mršić, Erceg, Majstorović, Bagarić, Suton, a treneri su Stanko Mršić i Ivan Parčina. Najviše panike bilo je oko Hrvoja Milića, najavio ga je Baoli, ali obećao se i Gogi Boljatu iz Vanile.

Još se ne zna za koga će igrati Milić, kako je rekao Franjkić, "prijelazni rok je do početka turnira".

Vanila je u problemima s nekim igračima.

– Upitni su nastupi Perišića i Kalinića, dio nam igrača igra na Kutiji šibica – kazao je Boljat.

Za Vanilu igraju Tomić, Livaja, Musa, Perišić, Božinović, Laura, Ljubičić, Antonio Asanović, Pejić, Cipetić, Drmić, Jarni, Tomasov, Mario Jelavić, Turković, a s klupe vodi Boljat.

Organizatorima je najvažnije da se ispuni humanitarni karakter turnira.

– Prihod i ove godine ide centru Mir u Rudinama. Uvijek nam je glavni cilj bio ovaj humanitarni – kazao je glavni organizator Damir Karaman.

Raspored utakmica: 16.00 Tempera – Kauri, 16.50 Baoli – Vanila, 17.25 revijalna utakmica ŽNK Marjan, finale 18.00 sati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije